Bijeenkomst over praktische hulp bij energiebesparing

Bijeenkomst over praktische hulp bij energiebesparing

Hoe helpt het Milieubeheer Programma mkb-ondernemers op praktische manier en efficiënt de verplichte energiebesparing uit te voeren? En hoe kunnen verenigingen hun leden stimuleren tot het gebruik ervan? Deze twee thema’s staan centraal tijdens een informatiebijeenkomst op 20 november 2019 in Utrecht.

Het gaat in de eerste plaats over het realiseren van de verplichte energiebesparing, voortkomend uit de Wet Milieubeheer. En wel op een wijze die de ondernemer aanspreekt: concreet, begrijpelijk en in twee opzichten besparend. Door slim te kiezen en te plannen kunnen de investeringsuitgaven omlaag – met 10.000 euro of meer – en dalen tegelijkertijd de energiekosten. Het online Programma Milieubeheer is een vervolg op de campagne ‘WATT je moet weten’ van MKB-Nederland.

Verenigingen kunnen het online hulpmiddel aan hun leden aanbieden met een korting van 50%.
Het programma kan ook worden gebruikt door mkb-ondernemers die niet tot energiebesparing verplicht zijn maar hun bedrijf wel willen verduurzamen.
Een belangrijk thema tijdens de bijeenkomst is co-creatie: hoe kunnen we met elkaar tot bruikbare oplossingen komen, toegesneden op mkb’ers in verschillende sectoren?

De bijeenkomst op 20 november 2019 begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.
Locatie: gebouw Aristo Utrecht, Brennerbaan 150, naast NS Station Utrecht Lunetten.
Deelname is kosteloos, maar tevoren aanmelden is noodzakelijk. Je kunt je hier aanmelden.

Bespaar 10 duizenden euro’s

Altijd grip op je planning

Vind direct goede leveranciers

Begrijpelijke inhoud & advies